ΠΕΑΛΣ: Η παροχή ιατροφαρμακευτικής μας περίθαλψης ειναι πλέον γεγονός - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

17.11.20

ΠΕΑΛΣ: Η παροχή ιατροφαρμακευτικής μας περίθαλψης ειναι πλέον γεγονός


 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ

Πειραιάς, 16-11-2020

Αριθμ. Πρωτ.: Φ.100/Α/89/2020

ΠΡΟΣ:   ΥΝΑΝΠ κ. ΠΛΑΚΙΩΤΑΚΗ Ιωάννη

ΚΟΙΝ: -  ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ κ. ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ

             - ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΛΣ

             - ΜΕΛΗ ΠΕΑΛΣ

             - ΜΜΕ


θέμα : "ΥΑ ΕΑΛΕ/Γ.Π. 50108/2020 - Παραλαβή, επεξεργασία και εξόφληση λογαριασμών φαρμάκων από ιδιωτικά φαρμακεία συμβεβλημένα με τον ΕΟΠΥΥ για τα στελέχη Λ.Σ. - Ε.ΑΚΤ."


κ. Υπουργέ, η σημερινή ημέρα 16-11-2020 αποτελεί μια σημαντική ημέρα για εμάς τα στελέχη του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ και τις οικογένειές μας.


Τα στελέχη ΛΣ όλων των βαθμίδων και οι οικογένειές μας, σύμφωνα με το ΦΕΚ που δημοσιεύθηκε 13-11-2020 και μετά την υπογραφή της σχετικής ΚΥΑ, τις επόμενες ημέρες θα μπορούν να εξυπηρετούνται  σε οποιοδήποτε φαρμακείο της Ελλάδας.


Ένα ζήτημα που αφορά την ιατροφαρμακευτική μας περίθαλψη, δηλαδή το πολυτιμότερο αγαθό…την Υγεία και που τα προηγούμενα πέντε χρονια παρότι προσπαθήσαμε να αναδείξουμε, να ευαισθητοποιήσουμε και να κινητοποιήσουμε τους εκάστοτε υπευθύνους, για το μέγεθος του προβλήματος και  τον κίνδυνο απώλειας ζωής, το μόνο που εισπράξαμε και σε αυτό το ζήτημα,  ήταν η  κοροϊδία και ο εμπαιγμός από τους τοτε κυβερνώντες και τους ένθερμους χειροκροτητές τους συνδικαλιστές, εξαγγελίες επικοινωνιακά βεγγαλικά και νομοθετικές πρωτοβουλίες κατώτερες των περιστάσεων.


Σήμερα, η παροχή ιατροφαρμακευτικής μας περίθαλψης από τον Ε.Ο.Π.Υ.Υ. ειναι πλέον γεγονός, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά και σε αυτό το ζήτημα ότι υπάρχει από τη νέα Κυβέρνηση - πολιτική Ηγεσία του Υπουργείου μας, έμπρακτο ενδιαφέρον και πραγματική αναγνώριση των προβλημάτων μας αλλά και της προσφοράς μας.


Ως Πανελλήνια Ένωση Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος, εκπροσωπώντας τους Αξιωματικούς του Λιμενικού, οι οποίοι φέρουν την ευθύνη ως Αξιωματικοί και των στελεχών Λιμενικού Σώματος υφιστάμενών μας όλων των βαθμίδων, σας μεταφέρουμε την ικανοποίηση των στελεχών ΛΣ και σας συγχαίρουμε.


                                                     Για το Δ.Σ.


                          Ο Πρόεδρος                     Ο Γενικός Γραμματέας


                   ΠΑΣΣΑΚΟΣ Σπυρίδων           ΜΑΡΑΓΚΟΣ Γεώργιος